Αντίγραφο του Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων 2

facebookinstagramviberwhatsup

TV 1Τηλεόραση

TIPSΣυνεντεύξεις

RADIOΡαδιόφωνο

INTERV

Άρθρα

Ενημέρωση & Δελτία Τύπου

Ο αν.Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννης Πολυχρονάκος, με δήλωσή του,  αναφέρεται στο πρόβλημα λειτουργίας των ορυχείων σμύριδας αλλά και στην κυβερνητική τροπολογία που μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες και την ευθύνη στην αυτοδιοίκηση.

Ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννης Πολυχρονάκος αναφέρεται στον αποκλεισμό των Κυκλάδων και συγκεκριμένα του Νοσοκομείου Σύρου από τη δημιουργία Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας για ασθενείς με εγκεφαλικά- αγγειακά επεισόδια:

Στο ζήτημα των υπέρογκων αυξήσεων στην τιμή της βενζίνης στα νησιά , επανέρχεται με δήλωση του, ο αν.Τομεάρχης ΝησιωτικήςΠολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ.Γιάννης Πολυχρονάκος, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι ‘’ η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να παρακολουθεί  απαθής και αδιάφορη αυτή την ανεξέλεγκτη πορεία αυξήσεων που έχει αρνητικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία των

Συνεντεύξεις & Δηλώσεις

Στην παραίτηση του γιατρού στη Σέριφο, αναφέρθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υπ. Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος.

Mπες στη mailing list...

Για να λαμβάνεις ενημέρωση για νεότερες δράσεις, εκδηλώσεις και ανακοινώσεις.
facebookinstagramviberwhatsup